085 - 106 14 81

Ongediertebestrijding Den Haag

Blog

Lees al onze tips en trick met betrekking tot ongedierte. Van wespen tot mieren en van bedwantsen tot kakkerlakken. Wij hebben ervaring met alle soorten ongedierte. Bekijk onze blogberichten of neem direct contact op met onze ongediertebestrijder in Den Haag.

Muizen bestrijden in huis

14 Jul 2021

Volg onderstaande stappen en muizen bestrijden in huis wordt een klein kunstje. Komt u er niet uit, dan vindt u hier ook de werkwijze van ongediertebestrijder in Den Haag. Klik op de stappen hieronder voor uitleg. Sluit kieren en gaten. Muizen verjagen. Muizenval zetten Muizengif inzetten Leer over het gedrag van muizen. Voorkom muizen in..
Lees meer »

Huiszwam zelf bestrijden

3 May 2021

U doet er goed aan informatie op te zoeken over de huiszwam. De huiszwam kan heel wat schade aanrichten. Huiszwam zelf bestrijden is niet een eenvoudig klusje. Lees hieronder hoe u de huiszwam kunt herkennen, de oorzaken en gevolgen van de huiszwam en een 4-stappenplan om de huiszwam zelf te bestrijden. Heeft u hulp nodig,..
Lees meer »

Houtworm zelf bestrijden in 3 stappen

6 Jan 2021

Klik op onderstaande links om houtworm zelf bestrijden in 3 stappen tot een succes te maken of lees de informatie over verschillende soorten houtwormen, over het herkennen van actieve houtwormen en over professionele technieken voor houtworm bestrijden. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar op: . Houtworm, houtkever, boktor of klopkever? Actieve houtworm herkennen Stap 1. Zet..
Lees meer »

Zelf bedwantsen bestrijden?

8 Dec 2020

Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over zelf bedwantsen bestrijden. Wij hebben voor u drie methodes op een rijtje gezet. Daarnaaest leest u meer over onze methodes om bedwantsen te bestrijden. Wilt u direct een ongediertebestrijding in Den Haag inschakelen, bel dan gerust . Last van bedwantsen of iets anders? Bedwantsen..
Lees meer »

Ratten vangen in 4 stappen

6 Oct 2020

In het najaar verdwijnt niet al het ongedierte. Ratten blijven bijvoorbeeld het hele jaar door actief. Wilt u hulp bij ratten bestrijden? Lees hieronder onze 4 stappen voor ratten vangen en onze tips of schakel meteen onze ongediertebestrijder in voor professionele ratten vangen Den Haag. Wij hebben veel ervaring met ratten en ander ongedierte in..
Lees meer »

Wespen bestrijden tips

9 Sep 2020

Bent u helemaal klaar met de wespen in uw tuin? Met deze wespen bestrijden tips kunt u de overlast van wespen behoorlijk inperken:  Tip 1.  Maak of koop een nep-nest, zodat   andere nesten op afstand blijven.  Tip 2.                     Lok ze naar een andere plek met   suikers..
Lees meer »

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Wespen, vliegen en muggen bestrijden
• Muizen en ratten bestrijden
• Bedwantsen en kakkerlakken bestrijden
• Houtwormen en boktorren bestrijden
• Schimmels en huiszwam tegengaan
• Steenmarters verjagen
• Alle soorten ongedierte

Werkgebied

Den Haag, Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Beijerland

Hoofdvestiging