Muizen en ratten in Den Haag

Ratten en muizen in huis: u moet er niet aan denken. Heeft u toch te maken met deze overlastgevers en wilt u hier snel van af? Hebben doe-het-zelfproducten geen uitkomst geboden? In de regio Den Haag kunt u dan terecht bij Ongedierte Meldpunt. Wij hebben jarenlange ervaring met muizen en ratten bestrijden. Gecombineerd met moderne technieken en hulpmiddelen zorgt dat voor een snelle oplossing!

Muizen en ratten: het verschil

Veel mensen hebben problemen om muizen en ratten uit elkaar te houden. Toch zijn er diverse duidelijke verschillen. Muizen zijn namelijk een stuk kleiner en hun oren staan verder naar voren dan bij een rat. Ook zijn muizenpootjes veel kleiner dan die van ratten. Tot slot kunt u ook naar de ontlasting kijken: muizenkeutels lijken wel wat op hagelslag, terwijl rattenpoep veel dikker en steviger is.

Schakel ons in

Op zoek naar een expert in muizen en ratten bestrijden in Den Haag of omgeving? Doe dan een beroep op onze vriendelijke en ervaren medewerkers. Zij helpen u graag! U kunt ons bereiken door te bellen naar 070 - 799 90 61. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, dan laten wij snel iets aan u horen. Als wij bij u langs komen, is de ratten- of muizenplaag snel verleden tijd!