Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Den Haag

Muggen en vliegen zijn er in allerlei soorten en maten. Om deze beestjes zo effectief mogelijk te bestrijden, is vaak een specifieke aanpak nodig. Heeft u te maken met een ongedierteplaag en lukt het u niet om van deze beestjes af te komen? In de regio Den Haag schakelt u Ongedierte Meldpunt in voor het bestrijden van muggen, vliegen en rioolvliegjes. Dan is de overlast snel voorbij!

Het verband tussen rioolvliegjes en rioollekkage

De naam rioolvliegjes doet het al vermoeden: deze beestjes bevinden zich normaal gesproken in het riool. Ziet u ze daarbuiten, bijvoorbeeld in uw badkamer? Dan is dat een slecht teken. Het wijst namelijk op rioollekkage. Door een scheurtje in de buizen kunnen de motmuggen, zoals ze ook worden genoemd, dan het riool uit. Het slib dat ook naar buiten komt is een vruchtbare plek om zich snel voort te planten. Zo heeft u snel te maken met een ware plaag! Het oplossen van de overlast kan lastig zijn, omdat de voedselbron van de larven gevonden moet worden. Zoekt u hiervoor een expert? In Den Haag en omgeving staan onze medewerkers voor u klaar.

Wij zijn specialist in het bestrijden van muggen, vliegen en rioolvliegjes. Meer weten? Bel ons op 070 - 799 90 61, dan vertellen we u er alles over!