070 - 799 90 61

Ongediertebestrijding Den Haag

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Den Haag

Muggen en vliegen zijn er in allerlei soorten en maten. Om deze beestjes zo effectief mogelijk te bestrijden, is vaak een specifieke aanpak nodig. Heeft u te maken met een ongedierteplaag en lukt het u niet om van deze beestjes af te komen? In de regio Den Haag schakelt u Ongedierte Meldpunt in voor het bestrijden van muggen, vliegen en rioolvliegjes. Dan is de overlast snel voorbij!

Het verband tussen rioolvliegjes en rioollekkage

De naam rioolvliegjes doet het al vermoeden: deze beestjes bevinden zich normaal gesproken in het riool. Ziet u ze daarbuiten, bijvoorbeeld in uw badkamer? Dan is dat een slecht teken. Het wijst namelijk op rioollekkage. Door een scheurtje in de buizen kunnen de motmuggen, zoals ze ook worden genoemd, dan het riool uit. Het slib dat ook naar buiten komt is een vruchtbare plek om zich snel voort te planten. Zo heeft u snel te maken met een ware plaag! Het oplossen van de overlast kan lastig zijn, omdat de voedselbron van de larven gevonden moet worden. Zoekt u hiervoor een expert? In Den Haag en omgeving staan onze medewerkers voor u klaar.

Wij zijn specialist in het bestrijden van muggen, vliegen en rioolvliegjes. Meer weten? Bel ons op 070 - 799 90 61, dan vertellen we u er alles over!

Ons werkgebied

Den Haag, Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Beijerland

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Gecertificeerde medewerkers

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Wespen, vliegen en muggen bestrijden
• Bedwantsen en kakkerlakken bestrijden
• Houtwormen en boktorren bestrijden
• Schimmels en huiszwam tegengaan
• Steenmarters verjagen

Werkgebied

Den Haag, Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Beijerland

Hoofdvestiging