085 - 106 14 81

Ongediertebestrijding Den Haag

Schimmels en huiszwam bestrijden

Heeft u te maken met schimmelplekken op de muur of het plafond van uw woning of bedrijfspand? Dit kan behoorlijk veel schade veroorzaken aan houten constructies. De houten structuren worden week, waardoor deze minder stevigheid bieden. Hoewel u dit wellicht niet zal verwachten, behoren schimmels en de huiszwam tot de belangrijkste houtaantasters voor uw woning of bedrijfspand. Bel gerust onze ongediertebestrijding in Den Haag 085 - 106 14 81.

Huis- en kelderzwammen zijn bekende voorbeelden van situaties waarin de constructie van uw woning danig aangetast kan worden. Deze zwammen komen vooral voor in de oudere huizen. De oorzaak ligt in een te hoge vochtigheidsgraad én slechte ventilatie. Vanuit de kelder of kruipruimte kunnen zij zich effectief verplaatsen naar andere ruimtes in huis, mocht u de huiszwammen niet tijdig opmerken.

Kom snel in actie

De houten constructie van uw woning vormt de een belangrijke basis. Het is met name bij de huiszwam belangrijk om snel actie te ondernemen. Deze kan zich binnen korte tijd verspreiden en dat is niet alleen slecht voor de constructie van het huis, maar ook voor de algehele hygiëne in huis. Hoe langer u wacht na het detecteren van schimmels, des te groter het probleem wordt. Ongedierte Meldpunt lost dit probleem effectief voor u op.

Schimmels en huiszwam bestrijden door Ongedierte Meldpunt?

Voor het bestrijden van schimmels en huiszwam kan u ons direct inschakelen. Wij zorgen er niet alleen voor dat de plekken waar schimmels zich ophouden effectief worden bestreden, maar voorkomen ook dat deze zich verder kunnen uitbreiden in andere ruimtes van de woning. Dit doen we op een professionele manier en onder natuurlijke omstandigheden. Schimmels en huiszwammen in Den Haag? Ongedierte Meldpunt lost het op!

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Gecertificeerde medewerkers
beoordeling ongedierte meldpunt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Wespen, vliegen en muggen bestrijden
• Muizen en ratten bestrijden
• Bedwantsen en kakkerlakken bestrijden
• Houtwormen en boktorren bestrijden
• Schimmels en huiszwam tegengaan
• Steenmarters verjagen
• Alle soorten ongedierte

Werkgebied

Den Haag, Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Beijerland

Hoofdvestiging