0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Den Haag

Mieren verdelgen Den Haag

Problemen rondom mieren zijn altijd onvoorzien. Deze beestjes kunnen zich zowel binnen als buiten huisvesten en hier voor overlast zorgen. De zwarte mieren die we vaak buiten aantreffen zijn tuinmieren of de kale bosmier. Deze zwarte mier is de meest voorkomende soort in Nederland. Een andere mier die we vaak tegenkomen is de faraomier. Deze faraomieren voelen zich prettig in een warmer klimaat; in Nederland zult u ze daarom met name binnenshuis tegenkomen. In het ergste geval komt u deze mieren tegen in de keuken, waar zij op zoek gaan naar etensresten.

Preventie is belangrijk

Mieren hebben een nuttige functie in de natuur, maar in de nabijheid van mensen kunnen zij voor overlast zorgen. De mier draagt namelijk bacteriën met zich mee, welke er bijvoorbeeld voor zorgen dat voedsel ongeschikt wordt voor consumptie en waardoor ziektes kunnen worden overgedragen. Het is daarom belangrijk om preventief maatregelen te nemen tegen mieren. Dit kan op de volgende manieren:

  • Bewaar voedingsmiddelen goed gesloten
  • Laat geen vuil vaatwerk staan gedurende meerdere dagen
  • Verwijder rottende of ‘over datum’ planten uit de tuin
  • Afdoende sluiten van afvalemmers en vuilnisbakken

Mieren bestrijden

Heeft u te maken met mieren, bijvoorbeeld in huis of ziet u deze lopen over de tegels in uw achtertuin? Zoals we weten komt de mier nooit alleen, maar komen zij in voort vanuit een groter nest. Wilt u de mieren bestrijden, dan kan u dit zelf doen. Vaak blijken de bestrijdingsmiddelen die hier verkrijgbaar zijn echter niet afdoende voor een effectieve oplossing. Voorbeelden als mierenpoeder, mierenlokdoosjes of mierenspray zijn over het algemeen tijdelijke oplossingen, maar het probleem kan in de loop van tijd weer terugkomen.

Op professionele basis mieren bestrijden

Voor een effectieve bestrijding van mieren is het verstandig om gebruik te maken van onze ongediertebestrijdingsservice. Mieren zijn klein en beweeglijk, waardoor ze moeilijk te bestrijden zijn. de door ons aangedragen professional is ervaren in het bestrijden van mieren in Den Haag.  Wij zorgen voor een bestrijdingsplan en gaan direct voor u aan de slag. Voor alle situaties rondom mierenoverlast en andere ongediertebestrijding in Den Haag verzorgen wij een passende en definitieve oplossing.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606