0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Den Haag

Houtworm bestrijden Den Haag

Als u te maken heeft met houtwormen, dan zult u beamen dat de insecten erg vervelend zijn. Heeft u last van houtworm in Den Haag? Lees hieronder alles wat u moet weten over houtworm bestrijden in Den Haag of neem contact op met onze ongediertebestrijding in Den Haag voor meer informatie of het maken van een afspraak: 0800 255 3733.

Werkwijze houtworm

De houtworm is een klein insect dat zich door houten constructies kan boren en hierdoor bij veel mensen bekend staat als een type houtaantaster. Het insect wordt geboren uit de eitjes van een vrouwelijke houtwormkever, ook wel boktor genoemd, en groeit uit tot een larve. Omdat de eitjes van een houtwormkever worden gelegd in naden van houten constructies, is dit ook de plek de houtvorm zich vanaf het begin goed thuis voelt.

Aantasting van houten constructies

De houtworm heeft een witgelige kleur. Binnen de naden van bijvoorbeeld uw kozijnen vallen deze insecten daardoor amper op. Vanaf de dag dat ze worden geboren beginnen ze zich echter een weg door uw hout te boren. Hierdoor ontstaan kleine gaatjes met een diameter van nog geen halve centimeter. Met een beetje geluk zie je deze insecten voor het eerst terug op een fruitboom in de tuin, want bij ‘eigen’ houten constructies zoals de kozijnen van uw woning kunnen ze zorgen voor flinke schade. Het insect nestelt zich graag in een omgeving van zachte houten constructies. Na een periode van enkele jaren ontpopt de larve van de houtworm zich tot een kever en zoekt het een weg naar buiten. Hierdoor ontstaat pas het fysieke gaatje wat u aan de oppervlakte van het hout zult waarnemen.

 

Houtworm bestrijden Den Haag: wacht niet te lang

Het is voor te stellen dat meerdere houtwormen die tegelijk door uw kozijnen of houten tuinmeubelen beginnen te knagen een flink aantal gaten zullen achterlaten. Naar verloop van tijd is de constructie van deze houten materialen danig verzwakt, dat zich gebreken gaan vormen. De houtworm, een insect met een lengte van amper 3 centimeter, kan behoorlijk veel schade aanrichten. Zodra u een vermoeden heeft is het belangrijk actie te ondernemen.

 

Houtworm bestrijden door ongediertebestrijder

Een houtworm is zelden alleen en op het moment dat dit type insecten zich ontwikkelen tot kevers, dan beginnen ze zich opnieuw voort te planten. Is er bij u thuis dus sprake van houtaantasting als gevolg van de houtworm? Laat het direct oplossen door de door ons aangedragen professional. Wij pakken de bron van de overlast gericht en effectief aan, zodat u voorlopig niet meer te maken zult hebben met de houtworm. Wij staan voor u klaar in Den Haag.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606