085 - 106 14 81

Ongediertebestrijding Den Haag

Motten bestrijden

Motten kunnen overal in uw woning of bedrijfspand terugkomen, met name rondom op gestoffeerde elementen. De motten zelf zijn onhygiënisch, maar niet schadelijk. Bel bij overlast gerust onze ongediertebestrijding in Den Haag 085 - 106 14 81.

Motten herkennen

De larven die zij leggen zijn dat echter wel schadelijk; deze larven worden gelegd op stoffen elementen zoals een bank, de vloerbedekking of jassen. Hier doen de larven zich tegoed aan de stof en zorgen zij voor beschadigingen. Ook komt u motten tegen rondom meel, bloem en fruit, hoewel in mindere mate.

Zonder dat u het doorheeft kunnen de motten zich al enige tijd ophouden binnen uw woning of bedrijfspand. De kleermot of bruine huismot zijn twee bekende voorbeelden van de mot. De motten zelf zien eruit als vlinders, maar hebben van zichzelf al een viezige, bruine kleur. De larven zijn lastig te herkennen, omdat deze zich onder gestoffeerde elementen verschuilen.

Larven kunnen zich binnen een periode van 12 maanden tegoed doen aan gestoffeerde elementen binnen het interieur of rottende en droge voedingsmiddelen. Controleer de woning of het bedrijfspand daarom doorlopend op fysieke motten, maar ook op gaten in de stoffering of voedingsmiddelen. Heeft u het vermoeden dat u te maken heeft met motten, trek dan aan de bel!

Onze aanpak

Motten bestrijden kunt u gerust overlaten aan Ongedierte Meldpunt. Wij hebben jarenlange ervaring in het effectief opsporen en bestrijden van dit type ongedierte. Wij bestuderen de situatie en zorgen voor een top-to-bottom oplossing: Naast de motten worden ook eitjes en larven vakkundig bestreden. Het verwijderen van een individuele mot, zoals u zelf kunt doen, volstaat doorgaans niet als definitieve oplossing. Wij bestrijden de motten in Den Haag op een professionele manier.

Meer weten over de bestrijding van motten? Neem contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier invullen.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Gecertificeerde medewerkers
beoordeling ongedierte meldpunt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Wespen, vliegen en muggen bestrijden
• Muizen en ratten bestrijden
• Bedwantsen en kakkerlakken bestrijden
• Houtwormen en boktorren bestrijden
• Schimmels en huiszwam tegengaan
• Steenmarters verjagen
• Alle soorten ongedierte

Werkgebied

Den Haag, Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Beijerland

Hoofdvestiging