0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Den Haag

Motten bestrijden

Motten kunnen overal in uw woning of bedrijfspand terugkomen, met name rondom op gestoffeerde elementen. De motten zelf zijn onhygiënisch, maar niet schadelijk. Bel bij overlast gerust onze ongediertebestrijding in Den Haag 0800 255 3733.

Motten herkennen

De larven die zij leggen zijn dat echter wel schadelijk; deze larven worden gelegd op stoffen elementen zoals een bank, de vloerbedekking of jassen. Hier doen de larven zich tegoed aan de stof en zorgen zij voor beschadigingen. Ook komt u motten tegen rondom meel, bloem en fruit, hoewel in mindere mate.

Zonder dat u het doorheeft kunnen de motten zich al enige tijd ophouden binnen uw woning of bedrijfspand. De kleermot of bruine huismot zijn twee bekende voorbeelden van de mot. De motten zelf zien eruit als vlinders, maar hebben van zichzelf al een viezige, bruine kleur. De larven zijn lastig te herkennen, omdat deze zich onder gestoffeerde elementen verschuilen.

Larven kunnen zich binnen een periode van 12 maanden tegoed doen aan gestoffeerde elementen binnen het interieur of rottende en droge voedingsmiddelen. Controleer de woning of het bedrijfspand daarom doorlopend op fysieke motten, maar ook op gaten in de stoffering of voedingsmiddelen. Heeft u het vermoeden dat u te maken heeft met motten, trek dan aan de bel!

Onze aanpak

Motten bestrijden kunt u gerust overlaten aan de door ons aangedragen professional. Wij hebben jarenlange ervaring in het effectief opsporen en bestrijden van dit type ongedierte. Wij bestuderen de situatie en zorgen voor een top-to-bottom oplossing: Naast de motten worden ook eitjes en larven vakkundig bestreden. Het verwijderen van een individuele mot, zoals u zelf kunt doen, volstaat doorgaans niet als definitieve oplossing. Wij bestrijden de motten in Den Haag op een professionele manier.

Meer weten over de bestrijding van motten? Neem contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier invullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606