0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Den Haag

Tapijtkever

De tapijtkever is een relatief klein insect met een zwart (of afwisselend zwart-wit) dekschild. Hij wordt doorgaans in één adem genoemd met twee andere insectensoorten, de museumkever en de pelskever. De tapijtkever is het zichtbaarst in de lente en zomer, wanneer de insecten op zoek zijn naar stuifmeel en nectar. De larven richten echter het meeste schade aan, omdat zij zich het liefst voeden met wollen stoffen. Deze larven kunnen aan uw gordijnen en kleding veel schade aanrichten. Bel gerust de ongediertebestrijding in Den Haag van de door ons aangedragen professional, uw aangewezen ongediertebestrijder: 0800 255 3733.

Tapijtkever bestrijden

Voordat u een ongediertebestrijder laat komen kunt u ook alvast zelf wat actie ondernemen. De larven van de tapijtkever houden zich vaak schuil op donkere plekken. In de dakgoot bijvoorbeeld of in vogelnesten. Het is dus belangrijk om uw huis goed schoon te houden, ook aan de buitenkant. Periodiek onderhoud aan de dakgoot en dakranden kan een effectieve bescherming zijn tegen tapijtkevers.

Het is voor tapijtkevers een koud kunstje om onze huizen binnen te komen. Ze kunnen bijvoorbeeld meereizen met vervoerde textielproducten, of ze kunnen door een open raam binnen komen waaien. De volwassen kever zelf richt hierbij geen schade aan; het zijn juist de larven die voor veel problemen zorgen. Let bij het schoonmaken van uw huis vooral op de aanwezigheid van dunne vervellingshuidjes. Deze huiden lijken soms net op pluisjes en blijven vaak achter op een tapijt of andere stoffen. Treft u deze vervellingshuidjes vaak aan, is er een kans dat u last hebt van tapijtkevers.

Tapijtkever opsporen

De larven zelf zijn vaak moeilijk te vinden. Doordat ze zich het liefst verschuilen op donkere plekjes kan het lang duren voordat u ze tegenkomt. De larven zijn bovendien niet altijd schadelijk, omdat ze behalve wollen stoffen ook voedselresten, dode insecten en oude nesten opeten. Er is niet één simpele methode om de tapijtkever op te verdelgen. Het is dan ook aan te raden om een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen. Op die manier hoeft u niet zelf in de weer met gevaarlijke bestrijdingsmiddelen en kunt u direct voor een snelle, effectieve oplossing kiezen.

Het enige wat u goed zelf kunt doen, is het huis grondig schoon houden. U kunt bijvoorbeeld ook donkere plekken zoals de zolder een keertje helemaal leeghalen. De kleding die u daar had opgeslagen, kun je het beste een tijdje in de zon hangen, met 60 graden wassen, of indien nodig zelfs invriezen. Als u huisdieren heeft, is het ook belangrijk om vooral honden en katten veel te kammen. Op die manier nemen zij de tapijtkever niet mee naar huis.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606