085 - 106 14 81

Ongediertebestrijding Den Haag

 

Wespen bestrijden tips

Bent u helemaal klaar met de wespen in uw tuin? Met deze wespen bestrijden tips kunt u de overlast van wespen behoorlijk inperken:

 Tip 1.  Maak of koop een nep-nest, zodat   andere nesten op afstand blijven.
 Tip 2.                     Lok ze naar een andere plek met   suikers en eiwitten.
 Tip 3.  Verjaag ze met een kruidentuintje   van citroengras en munt.
 Tip 4.  Maak een wespenval van   bijvoorbeeld een fles met limonade.
 Tip 5.   Ruim een dode wesp op, anders   komen andere wespen er op af.

 

wespen bestrijden

Overlast van wespen in Den Haag?

Heeft u overlast van wespen in Den Haag? Door de lange zomer van vorig jaar konden wespen extra lang paren. Daarnaast hebben veel wespen de zachte winter overleefd. Deze factoren én de vroege zomer van dit jaar hebben voor grote hoeveelheden wespen in ons land gezorgd. Er zijn op dit moment al meer dan 68% meer wespen geteld ten opzichte van vorig jaar. Bestrijders van wespennesten krijgen twee tot drie telefoontjes per dag. Vorige jaren waren dat er veel minder.

In een wespennest zitten gemiddeld vijfduizend wespen. De werksters helpen de koningin met het voeden van de larven. Ze voeden de larven met vliegen, muggen en andere insecten. Erg fijn dat die voor ons uit de lucht worden gepikt. Echter, op een gegeven moment komen er geen nieuwe larven meer bij en gaan de werksters op zoek naar zoetigheid voor zichzelf. Dit veroorzaakt de overlast die we vaak vanaf augustus merken. Heeft u erg veel overlast van wespen in Den Haag? Een van onze ongediertebestrijders staat voor u klaar om de wespen te bestrijden. Lees meer over wespen bestrijden.

Hoe ziet een wesp eruit?

Wespen en bijen worden wel eens met elkaar verward. Het is belangrijk om het verschil tussen bijen en wespen te kennen, omdat bijen beschermde diersoorten zijn die je beter met rust kunt laten. Wespen zijn, net als bijen, nuttige insecten, maar zorgen wel voor erg veel overlast.

Een duidelijk verschil is het lange slanke lijfje van wespen ten opzichte van die van de bij. Het lijfje van de bij is breder. Daarnaast is een wesp te herkennen aan het zwart met geel gestreepte lijfje. De bij is veel minder fel van kleur. Ten slotte heeft een wesp ook geen behaard lichaam, zoals de bij dit heeft. Overigens zult u ook iets minder last hebben van bijen, omdat zij zich voornamelijk te goed doen aan de nectar en het stuifmeel van bloemen.

Ongediertebestrijder bij overlast van wespen

Heeft u een wespennest in de tuin of heeft u last van ander ongedierte? U kunt ervoor kiezen om het wespennest weg te laten halen door een ongediertebestrijder. In Den Haag en omgeving kunt u daarvoor bij ons terecht.

Hulp bij wespen bestrijden

Geen zorgen. Onze ongediertebestrijder Den Haag staat altijd klaar om u te helpen. Ook op korte termijn. Bel gerust 085 - 106 14 81 of vul ons contactformulier in

 
 

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Gecertificeerde medewerkers
beoordeling ongedierte meldpunt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Wespen, vliegen en muggen bestrijden
• Muizen en ratten bestrijden
• Bedwantsen en kakkerlakken bestrijden
• Houtwormen en boktorren bestrijden
• Schimmels en huiszwam tegengaan
• Steenmarters verjagen
• Alle soorten ongedierte

Werkgebied

Den Haag, Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Beijerland

Hoofdvestiging