0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Den Haag

 

Wespen bestrijden tips

Bent u helemaal klaar met de wespen in uw tuin? Met deze wespen bestrijden tips kunt u de overlast van wespen behoorlijk inperken:

 Tip 1.  Maak of koop een nep-nest, zodat   andere nesten op afstand blijven.
 Tip 2.                     Lok ze naar een andere plek met   suikers en eiwitten.
 Tip 3.  Verjaag ze met een kruidentuintje   van citroengras en munt.
 Tip 4.  Maak een wespenval van   bijvoorbeeld een fles met limonade.
 Tip 5.   Ruim een dode wesp op, anders   komen andere wespen er op af.

 

wespen bestrijden

Overlast van wespen in Den Haag?

Heeft u overlast van wespen in Den Haag? Door de lange zomer van vorig jaar konden wespen extra lang paren. Daarnaast hebben veel wespen de zachte winter overleefd. Deze factoren én de vroege zomer van dit jaar hebben voor grote hoeveelheden wespen in ons land gezorgd. Er zijn op dit moment al meer dan 68% meer wespen geteld ten opzichte van vorig jaar. Bestrijders van wespennesten krijgen twee tot drie telefoontjes per dag. Vorige jaren waren dat er veel minder.

In een wespennest zitten gemiddeld vijfduizend wespen. De werksters helpen de koningin met het voeden van de larven. Ze voeden de larven met vliegen, muggen en andere insecten. Erg fijn dat die voor ons uit de lucht worden gepikt. Echter, op een gegeven moment komen er geen nieuwe larven meer bij en gaan de werksters op zoek naar zoetigheid voor zichzelf. Dit veroorzaakt de overlast die we vaak vanaf augustus merken. Heeft u erg veel overlast van wespen in Den Haag? Een van onze ongediertebestrijders staat voor u klaar om de wespen te bestrijden. Lees meer over wespen bestrijden.

Hoe ziet een wesp eruit?

Wespen en bijen worden wel eens met elkaar verward. Het is belangrijk om het verschil tussen bijen en wespen te kennen, omdat bijen beschermde diersoorten zijn die je beter met rust kunt laten. Wespen zijn, net als bijen, nuttige insecten, maar zorgen wel voor erg veel overlast.

Een duidelijk verschil is het lange slanke lijfje van wespen ten opzichte van die van de bij. Het lijfje van de bij is breder. Daarnaast is een wesp te herkennen aan het zwart met geel gestreepte lijfje. De bij is veel minder fel van kleur. Ten slotte heeft een wesp ook geen behaard lichaam, zoals de bij dit heeft. Overigens zult u ook iets minder last hebben van bijen, omdat zij zich voornamelijk te goed doen aan de nectar en het stuifmeel van bloemen.

Ongediertebestrijder bij overlast van wespen

Heeft u een wespennest in de tuin of heeft u last van ander ongedierte? U kunt ervoor kiezen om het wespennest weg te laten halen door een ongediertebestrijder. In Den Haag en omgeving kunt u daarvoor bij ons terecht.

Hulp bij wespen bestrijden

Geen zorgen. Onze ongediertebestrijder Den Haag staat altijd klaar om u te helpen. Ook op korte termijn. Bel gerust 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606