085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Den Haag

 

Zelf bedwantsen bestrijden?

Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over zelf bedwantsen bestrijden. Wij hebben voor u drie methodes op een rijtje gezet. Daarnaaest leest u meer over onze methodes om bedwantsen te bestrijden. Wilt u direct een ongediertebestrijding in Den Haag inschakelen, bel dan gerust 085 - 106 1600.

Last van bedwantsen of iets anders?

Bedwantsen zijn lastig te herkennen, omdat ze klein zijn en vaak ’s nachts actief zijn. De volgende signalen kunnen duiden op bedwantsen:

  1. beten op lichaamsdelen die onder de dekens liggen;
  2. kleine bruine of rode stipjes op lakens, banken of stoelen;
  3. achtergelaten huid door vervelling.

Weet u niet zeker of u bedwantsen in huis heeft, neem dan gerust contact op met ons. Door jaren ervaring kunnen wij direct zien of het om deze diertjes gaat of om ander ongedierte.
bedwants bestrijden

Veelgenoemde adviezen voor bedwantsen bestrijden

Er worden op het internet vaak huis-tuin-en-keuken-adviezen gegeven die makkelijk uit te voeren zijn, maar niet altijd even effectief blijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • alle kleding en beddengoed wassen op 60 graden of hoger;
  • stofzuigen
  • spullen weggooien

Waarom helpen huis-tuin-en-keuken-adviezen niet?

Deze methoden geven het gevoel dat je bedwantsen bestrijdt, maar vaak blijven er altijd wel een paar achter die zorgen voor een nieuwe plaag. Het wassen van beddengoed en kleding zal de bedwantsen die daar op zitten uiteraard wel doden. Er bestaat echter een grote kans dat er nog andere bedwantsen op andere plekken zitten. Hetzelfde geldt voor het weggooien van spullen. Regelmatig stofzuigen is altijd goed, echter zitten bedwantsen vaak tussen kiertjes en achter plinten. Hier kun je met een stofzuiger vaak niet bijkomen. Bedwantsen zuig je meestal ook niet zo op. Ze houden zich goed vast aan het oppervlak. Daarnaast zijn er vaak nog eitjes aanwezig die ook goed verstopt zitten. Zelf bedwantsen bestrijden vergt dus iets meer inspanning.

Wij hebben de meest effectieve methoden hieronder voor u op een rijtje gezet.

1. Zet een bedwantsenval in

Een bedwantsenval is een elektrisch apparaatje dat lokstof en warmte afgeven waardoor bedwantsen worden gelokt. Door middel van lijm worden de bedwantsen gevangen. Hierbij is het belangrijk om de vallen vaker te zetten en voor een langere periode. Op die manier voorkomt u dat eitjes die later uitkomen ook bestreden worden.

bedwantsenval

2. Bedwantsen spray inzetten

Spray’s zijn niet heel populair. Vanwege de chemicaliën is het ook niet onze eerste keuze voor het bestrijden van bedwantsen of ander ongedierte. Vooral wanneer u kleine kinderen en/of huisdieren heeft is het niet een ideaal bestrijdingsmiddel. De meeste spray’s zullen echter niet grote schade aanrichten. Het inzetten van spray kan daarentegen wel erg effectief zijn. Spray een goede hoeveelheid in alle hoeken en kieren en laat dit een paar dagen zitten.

bedwantsen spray

3. Bedwantsen uitstomen

Een derde methode is het uitstomen van bedwantsen. Deze methode heeft onze voorkeur, aangezien er niet met chemicaliën wordt gewerkt en het erg effectief is. De hoge temperatuur zorgt ervoor dat ook de eitjes worden bestreden en niet alleen de volwassen bedwantsen. U kunt hiervoor een stoomapparaat gebruiken.

stoomapparaat

Bedwantsen laten bestrijden

Ziet u zelf bedwantsen bestrijden niet zitten? Onze ongediertebestrijders staan voor u klaar om u te helpen met bedwantsen bestrijden in Den Haag. Onze bestrijder weet precies hoe de bedwants zich gedraagt, waar ze verstopt zitten en hoe ze effectief te bestrijden.

Onze methode

Wij geven de voorkeur aan het bestrijden van bedwantsen door middel van hitte. Een veelvoorkomende methode is het gebruik van insecticide. Insecticide gebruiken is voordelig en erg effectief, maar er zitten ook nadelen aan. Zo zijn er meerdere behandelingen nodig en moet het huis na elke behandeling goed doorgelucht worden.

Soms neemt ongedierte de overhand en kunnen we niets anders doen dan de vervelende beestjes bestrijden. Bij het bestrijden handelen wij altijd met respect en houden wij altijd rekening met de natuurlijke functie van dieren en planten. Door onze klanten zijn wij beoordeeld met een 9,6. Wij staan ook u graag bij bedwantsen bestrijden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het bestrijden van ander ongedierte. Bel gerust 085 - 106 1600 of vul ons contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606