0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Den Haag

Mollen en woelratten

Mollen en woelratten zijn verschillend, maar behoren tot dezelfde familie; de knaagdieren. Deze beesten graven grote gangenstelsels onder het oppervlak van uw tuin en werken tegelijk aarde naar buiten, waardoor mollenhopen en gaten ontstaan. Tijdens het graven komen de mollen en woelratten langs wortels van planten en vreten deze aan, waardoor planten en zelfs bomen stoppen met groeien. Daarnaast zorgen mollenhopen en woelratten ervoor dat uw tuin kan verzakken. Het probleem is niet eenvoudig te tackelen, zeker omdat dit ongedierte zich zelden boven het oppervlak laat zien. De ongediertebestrijding in Den Haag van de door ons aangedragen professional lost het voor u op!

Mollen en woelratten herkennen

Vrijwel iedere tuin heeft te maken met humusgrond. Dit is de ideale voedingsbodem voor het groeien van planten/bomen én het is een fijne grond voor nuttige insecten. Een nadeel van dit grondtype is dat het mollen en woelratten kan aantrekken. Vooral woningen rondom weilanden zijn gevoelig voor deze knaagdieren, omdat zij zich graag in de vrije natuur begeven. Hoe herkent u mollen en woelratten?

  • Wortels van planten en bomen zijn aangevreten of liggen los
  • Er bevinden zich molshopen of kleine richels aan het tuinoppervlak
  • Onderdelen van de tuin zijn verzakt (al dan niet met zichtbare aanwijzing)

Mollen in uw tuin

De gevolgen van mollen in uw tuin zijn snel zichtbaar. De mol graaft zowel ondergronds als aan het oppervlak, waar richels en gangenstelsels ontstaan. Dit verpest het aanzicht van uw tuin en het kan tevens zorgen voor verzakkingen. Een mol kan flinke gangenstelsels graven; soms wel tot 10 meter per dag. Heeft u te maken met molshopen in de tuin? Kies voor professionele ongediertebestrijding. Doet u dit niet, dan gaan ook andere mollen (en woelratten) gebruik maken van het gangenstelsel en dat geeft additionele problemen.

Woelratten bestrijden

Woelratten zijn te vergelijken met mollen, maar zij zijn doorgaans niet verantwoordelijk voor grote molshopen in uw tuin, hooguit kleinere aardhopen. Wel bevinden zij zich vaak rondom een vijver of sloot in uw tuin. In tegenstelling tot de mol zijn woelratten vrijwel nooit te zien aan het oppervlak en blijven onder de grond. Ze kunnen evenwel veel schade aanrichten aan wortels van planten en bomen, zonder dat u dit direct doorheeft.

Weten hoe wij uw mollen- of woelrattenprobleem in Den Haag voor u oplossen? Neem contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606