070 - 799 90 61

Ongediertebestrijding Den Haag

Steenmarters in Den Haag

Zitten er steenmarters in uw schuur of op zolder? Dat kan niet alleen voor schade en viezigheid, maar ook voor heel wat geluidsoverlast zorgen. Deze beestjes zijn namelijk zeer speels en luidruchtig. Ook bij auto’s zijn ze vaak te vinden. Ze knagen aan kabels en richten vernietigingen aan. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren! Zoekt u een specialist om de problemen met steenmarters te verhelpen? In de regio Den Haag kunt u terecht bij Ongedierte Meldpunt. Wij helpen u graag!

Steenmarters: ooit bijna uitgestorven

Tot in de vorige eeuw werd er verwoed op de de steenmarter gejaagd. Het beestje beschikt namelijk over een prachtige pels. Door het jagen werden steenmarters in Nederland bedreigd met uitsterven. Daarom werd besloten het dier een beschermde status te geven. Doden of vangen is sindsdien verboden. De maatregel had effect, want de aantallen nemen weer toe. Zo sterk zelfs, dat steenmarters in de laatste jaren regelmatig voor overlast zorgen. Is daar iets aan te doen?

De steenmarter verjagen

Het doden of vangen van het beestje is dus niet toegestaan. Gelukkig bestaan er alternatieven, zoals de steenmarter verjagen. Op die manier bent u ook van de overlast af. Wilt u onze experts hiervoor inschakelen? Neem dan contact met ons op. In Den Haag en omstreken staan we met plezier voor u klaar. De hinder van de steenmarters nemen wij vlug voor u weg!

Ons werkgebied

Den Haag, Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Beijerland

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Resultaatgerichte werkwijze
  • Gecertificeerde medewerkers

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Wespen, vliegen en muggen bestrijden
• Bedwantsen en kakkerlakken bestrijden
• Houtwormen en boktorren bestrijden
• Schimmels en huiszwam tegengaan
• Steenmarters verjagen

Werkgebied

Den Haag, Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Beijerland

Hoofdvestiging