0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Den Haag

Steenmarters in Den Haag

Zitten er steenmarters in uw schuur of op zolder? Dat kan niet alleen voor schade en viezigheid, maar ook voor heel wat geluidsoverlast zorgen. Deze beestjes zijn namelijk zeer speels en luidruchtig. Ook bij auto’s zijn ze vaak te vinden. Ze knagen aan kabels en richten vernietigingen aan. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren! Zoekt u een specialist om de problemen met steenmarters te verhelpen? Bel gerust de ongediertebestrijding in Den Haag van de door ons aangedragen professional op 0800 255 3733. Wij helpen u graag!

Steenmarters: ooit bijna uitgestorven

Tot in de vorige eeuw werd er verwoed op de de steenmarter gejaagd. Het beestje beschikt namelijk over een prachtige pels. Door het jagen werden steenmarters in Nederland bedreigd met uitsterven. Daarom werd besloten het dier een beschermde status te geven. Doden of vangen is sindsdien verboden. De maatregel had effect, want de aantallen nemen weer toe. Zo sterk zelfs, dat steenmarters in de laatste jaren regelmatig voor overlast zorgen. Is daar iets aan te doen?

De steenmarter verjagen

Het doden of vangen van het beestje is dus niet toegestaan. Gelukkig bestaan er alternatieven, zoals de steenmarter verjagen. Op die manier bent u ook van de overlast af. Wilt u onze experts hiervoor inschakelen? Neem dan contact met ons op. In Den Haag en omstreken staan we met plezier voor u klaar. De hinder van de steenmarters nemen wij vlug voor u weg!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Den Haag en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606